TOPlist


francouzské brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: MikyD
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené500
Zelí bílé kysané200
Kabanos200
Cibule150

Energetická hodnota celkem: 4675 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 115 SAFA (g): 23 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1169 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 28.8 SAFA (g): 5.8 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

uvařit bramory, nakrájet na plátky kabanos nakrájet kysané zelí nakrájet vše smíchat zapáct

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma