TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pestrý rýžový salát

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka soli a černého pepře.

Energetická hodnota celkem: 2986 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 94, SAFA (g): 9, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 498 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařenou vychladlou rýži smícháme s 2-mi jarními cibulkami, 3-mi nahrubo nasekanými vejci a 2-mi nahrubo nastrouhanými brukvemi (použil sem kedlubny). Dobře promícháme, přidáme cca) 3 PL zakysané smetany (jogurt bílý, tatarka, majolka). Hotový salát dáme odležet cca) 30 min do chladničky. Podáváme obložené plátky rajčat a posypané petrželkou (pažitkou). Já rajské 2 ks nakrájel do salátu (lépe se transportuje do práce).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři