TOPlist


ledová káva

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Velvet Jacobs rozpustná káva3
Cukr bílý (řepný, třtinový)20
Voda, minerální vody bez příchutě325
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)180

Energetická hodnota celkem: 808 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 4 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 202 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 6.8 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

mletá skořice

Postup přípravy

Kávu Velvet (případně jinou rospustnou kávu) nasypeme do mixéru, přidáme cukr, mléko, 160 ml studené vody a 165 g ledu. Vše pořádně rozmixujeme, lejeme do vysokých sleniček, navrch posipeme lehce skořicí, přidáme brčko.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma