TOPlist


Rybí salát ze sleďů dle Ani geislerové

  • Uživatelský recept
  • Autor: PetraPo
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zavináče ze sleďů750
Jablka300
Cibulka jarní100
Kopr50
Smetana zakysaná 15%150

Energetická hodnota celkem: 5685 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 96 SAFA (g): 36 Cukry (g): 62 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1895 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 12 Cukry (g): 20.7 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 3.7


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Zavináče rozbalíme, náplň dáme stranou a sloupneme je. Poté je pokrájíme na nudličky. Z jablek odstraníme jádřince, rozkrojíme je na čtvrtky a také je pokrájíme, cibulku pokrájíme na kolečka, kopr nasekáme. Vše dáme do mísy, promícháme se zakysanou smetanou, dochutíme pepřem a solí. Necháme v lednici alespoň 30 minut odležet, ale nejlepší je salát druhý den.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 10. 2017 18:30

ajanka

to vypadá zajímavě :-).

30. 10. 2017 09:27

Masa55

Tak toto mne zaujalo, vyzkouším to.....

30. 10. 2017 08:27

paniLiba

Zkusím

30. 10. 2017 07:34

Veve12

Zajímavá kombinace. To musím vyzkoušet :-)

30. 10. 2017 06:31

Fila Byla

Zavináče mám zrovna doma, to bych mohla zkusit.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma