TOPlist


vepřové plátky s jablky

  • Uživatelský recept
  • Autor: marbell1
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta140
Jablka100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3
Máslo čerstvé5
Pór40
Paprika zelená30

Energetická hodnota celkem: 1631 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 9 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

pepř, sůl, špetka cukru

Postup přípravy

maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem, v pánvi rozpustíme máslo a na něm za stálého míchání opečeme pórek nakrájený na kolečka, papriku na nudličky a na menší kousky nakrájené jablko. Osolíme, zjemníme špetkou ukru a pod pokličkou dusíme doměkka. Na teflonové pánvi orestujeme po obou stranách naložené maso. Na orestované maso dáme podušenou směs.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma