TOPlist


Losos s květákovou kaší

  • Uživatelský recept
  • Autor: bobogle
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos180
Květák500
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku)100
Olej olivový20

Energetická hodnota celkem: 2862 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 9 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1431 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián, česnek, petržel

Postup přípravy

V hrnci osmahneme cca dva stroužky česneku (kousky), podlijeme asi 2 dcl vody a vložíme růžičky květáku, vaříme do změknutí květáku, dle potřeby přiléváme další vodu ale tak aby ji na konci moc nezbylo. Když je květák měkký přilijeme k němu cca 1 dcl odtučněného mléka a rozmixujeme, přidáme nakrájenou petrželku. Lososa osmažíme na olivovém oleji spolu se snítkou tymiánu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma