TOPlist


obalovaná treska

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska120
Brokolice50
Eidam 30%50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)2
Mouka pšeničná hladká5
Strouhanka10
Vejce celá průměr20

Energetická hodnota celkem: 1448 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 7 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, muškátový květ, citrónová šťáva

Postup přípravy

Nejprve si uvaříme v osolené vodě brokolici a rozmačkáme nebo rozmixujeme do hladka. Vmícháme sýr ještě do vlažné brokolice, aby se spojily v jednu směs. Podle chuti osolíme (pozor, sýr je slaný), přidáme muškátový květ a opepříme. Filé z tresky pokapeme šťávou z citronu, osolíme, opepříme. Prořízneme, aby vznikla jakási kapsa a naplníme směsí. Uzavřeme párátkem nebo špejlí a obalíme v trojobalu, ihned smažíme na rozpáleném tuku .

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma