TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní rýžový salát

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý bílý pepř

Energetická hodnota celkem: 7011 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 96, Sacharidy (g): 151, SAFA (g): 30, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1169 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 25.2, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Rýži uvaříme a necháme okapat. Vmícháme kečup, sójovou omáčku a necháme asi 30 minut odležet aby do sebe nasála. Přidáme nakrájenou cibulku, na jemno nasekaný česnek, olej a na malé kostky nakrájenou papriku. Dochutíme solí - opatrně, balkán je slaný, pepřem, cukrem, octem a necháme ještě odležet. Balkán sýr nakrájíme na malé kostičky a před podáváním posypeme na salát.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři