TOPlist


Cuketová pánvička s tuňákem a těstovinami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hana2
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule20
Olej olivový7
Pažitka10
Tuňák ve vlastní šťávě80
Rajčata 100
Česnek15
Cuketa150
Eidam 30%18
Těstoviny (v suchém stavu)25

Energetická hodnota celkem: 1475 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, postupně přidáváme na slabá půlkolečka nakrájenou cuketu, 2 stroužky česneku nakrájené na plátky, rajčata nakrájená na menší kostičky, osolíme, opepříme a podusíme. Nakonec přidáme konzervičku tuňáka ve vlastní šťávě, prohřejeme, přidáme uvařené těstoviny a zamícháme. Na talíři zdobíme pažitkou a 1plátkem eidamu nakrájeným na malé kousky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

18. 08. 2014 20:20

IrenaM

už vím, co budu mít zítra k večeři :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma