vepřový guláš
- Uživatelský recept
- Autor: ircza
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 120
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 300 |
Vepřová kýta | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Olej palmojádrový, kokosový | 30 |
Česnek | 5 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5896 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 53
SAFA (g): 53
Cukry (g): 30
Vláknina (g): 7
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 983 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0.2
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika, kmín
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se