TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Gulášová polévka z předního hovězího

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, majoránka, pepř, mletá paprika, kmín

Energetická hodnota celkem: 6842 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 74, SAFA (g): 47, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1711 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři