TOPlist


kuřecí plátek s kořením Adžika a uzeným eidamem

  • Uživatelský recept
  • Autor: sveckaj
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže150
Brambory vařené200
Eidam 30%40

Energetická hodnota celkem: 1785 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 5 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

koření adžika,sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma