- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Cibule | 50 |
Bujón průměr (hotový) | 1000 |
Brambory (syrové) | 100 |
Dochucovadla:
kari, bílý pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1311 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 328 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 5
Postup přípravy
Na oleji zpěnit cibulku, přidat dýni, brambory a koření, chvilku opékat, poté zalít bujónem, uvařit do měkka a rozmixovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.