TOPlist


Krůtí chilli

  • STOB recept
  • Autor: afrais
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže250
Fazole bílé v rajské omáčce (Bonduelle)400
Cibule90
Česnek20
Olej olivový8

Energetická hodnota celkem: 2910 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 3 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1455 kJ

Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 34.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

Sůl, pepř, tymián, chilli

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme do světle hněda na oleji, přidáme na kostičky nakrájené krůtí prso a osmahneme do změknutí. Zaprášíme pepřem, tymiánem a chilli (nešetříme). Přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce, nasekaný česnek a dle potřeby trochu passaty. Dosolíme, dochutíme a prohřejeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (14 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 02. 2017 13:42

Kamca007

Tak jo, flákla jsem tam kuřecí prsa. Taky papriku a plechovku rajčat.
Mňam!!!
Včera uvařeno, dneska hodnotím :-).

08. 02. 2017 07:39

Kamca007

Když vidím ty kladné ohlasy.
TAK JO...mám dnešní večeři :)
Díky za inspiraci.

08. 02. 2017 00:06

mardub4

Dělám to samé s kuřecím masem. Je to opravdu hodně dobré.

07. 02. 2017 22:06

HankaCh

To je dobré zjednodušení s těmi fazolemi ;-) já dělám hezky slozite drcena rajčata, fazole zvlášť a ještě protlak, ale u nás je to o množství. Chilli jsme měli předevčírem, z jelena ;-)

07. 02. 2017 19:10

Danabatkova

Vařím podobné s různými druhy masa, které zrovna mám přidávám dušenou zeleninu mrkev,celer,cuketu,papriku a oloupaná rajčata pak přidám konzervu fazolí v rajčatové omáčce a trochu chilli - výborné

07. 02. 2017 14:01

marunecka

Už se těším, až si to uvařím. Moc díky za recept.

07. 02. 2017 09:48

bohuminska

Tohle bude dobré s každým druhem masa.

06. 02. 2017 21:11

LuckaN78

něco podobnýho dělám, ale bez masa

06. 02. 2017 19:24

MOONA

Dobrá kombinace, by mě to nenapadlo..

06. 02. 2017 16:00

Slonik71

Vyzkousim

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma