TOPlist


Jablkový nepečený dort

  • Uživatelský recept
  • Autor: Amu27
  • Porce: 12.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka600
Voda, minerální vody bez příchutě450
Puding (sypká směs)37
Cukr bílý (řepný, třtinový)30
Piškoty tradiční120

Energetická hodnota celkem: 4455 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 234 SAFA (g): 2 Cukry (g): 148 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ

Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Skořice

Postup přípravy

Jablka oloupejte a nahrubo nastrouhejte. Vložte do hrnce, přidejte 200 ml vody a půl lžičky skořice. Poduste 5 minut. V misce smíchejte hrnek vody s pudinkem a 2 lžícemi cukru. Vzniklou tekutinu vmíchejte do jablečné směsi a vařte do zhoustnutí. Mísu vyložte piškoty. Nalijte část jablečné směsi. Vrstvy střídejte.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma