- Autor: ElaineR
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10% | 45 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Dýně | 1000 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
chilli, drcený kmín, sůl, kari
Energetická hodnota celkem: 1411 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 282 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni umyjeme, zbavíme dužiny a pecek, nakrájíme na malé kousky. Na másle dozlatova usmažíme 1 cibuli, přidáme dýni a zalijeme vodou. Až je dýně měkká, přidám chilli, drcený kmín, kari a sůl. A rozmixuju. na zjemnění můžete přidat smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.