Gaštanovo medové sviatočné rezy
- Uživatelský recept
- Autor: keridwen1
- Porce: 32.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žloutek | 80 |
Vejce celá průměr | 275 |
Med | 100 |
Mouka špaldová celozrnná | 120 |
Smetana ke šlehání 33% | 500 |
Kaštany | 350 |
Máslo čerstvé | 300 |
Energetická hodnota celkem: 25138 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 473,
Sacharidy (g): 336
SAFA (g): 297
Cukry (g): 144
Vláknina (g): 19
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 9.3 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
perníkové korenie, kvetinová čiapočka (zmes korenia od Sonetoru), vinný kameň asi 1KL, vanilková a rumová aróma,
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se