- Autor: marta1954
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 80 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 350 |
Fazolové lusky mražené | 150 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 420 |
Dochucovadla:
kuchárek
Energetická hodnota celkem: 2353 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 235 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 10.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
cibulku ,zeleninu a fazole dusíme do měkka,dochutíme kuchárkem....možno dát jako přílohu k vepřovému masu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.