TOPlist


dušené vepřové plecko

  • Uživatelský recept
  • Autor: dasalorova
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule150
Vepřová plec800
Olej olivový22
Mouka pšeničná hladká20
Voda, minerální vody bez příchutě1000

Energetická hodnota celkem: 7797 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 51 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 650 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, nové koření

Postup přípravy

cibuli nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a také prudce orestujeme, zalijeme vodou a přidáme koření (dávám ho tam ve vajíčku na čaj, abych ho pak nemusela lovit) když je maso měkké, zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce studené vody a ještě provaříme. Na porci počítám jednu naběračku - 125 ml

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma