TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Balkánský pekáček aneb zapékaná zelenina

Zpět
  • Autor: IrenaM
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

grilovací koření na zeleninu,rozmarýn, tymián

Energetická hodnota celkem: 2965 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 23, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1483 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na kostičky, okořeníme, přidáme olej a šoupneme do vyhřáté trouby na 180 stupnu 30minut. Když je zelenina měkká posypeme balkánským sýrem a ještě 5 minut zapečeme. Dobrou chuť :-)

Fotografie

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 01. 2018 19:48
To vypadá skvěle!
07. 01. 2018 18:19
Opravdu, to bude dobrota. Mě se balkán vždycky vleze protože oproti sacharidům jich mívám málo.
07. 01. 2018 18:18
oprašuji své staré recepty, zítra bude k večeři :-)
18. 01. 2015 19:16
Určitě vyzkouším!
18. 01. 2015 19:14
to vypadá supr, v týdnu hned vyzkouším
18. 01. 2015 18:53
Vypadá to jedle, vyzkouším:-)
18. 01. 2015 18:50
moje dnešní večeře...vím, že balkánský sýr má více tuku ale do semaforků se to vlezlo a chutnalo mi to, tak jsem písla recept....

Naši partneři