TOPlist


Ragúz mletého masa zapečené s bramborovou kaší

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lidus83
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové mleté průměr500
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Mrkev45
Celer bulva75
Cibule80
Česnek25
Rajský protlak30
Masox (hotový výrobek)14
Créatif Texas zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle)140
Brambory zimní600
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)150
Žloutek20

Energetická hodnota celkem: 9664 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 171 SAFA (g): 52 Cukry (g): 52 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1611 kJ

Bílkoviny (g): 19.2, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 28.5 SAFA (g): 8.7 Cukry (g): 8.7 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

bobkový ost3x,nové koření 5kuliček,pepř celý 5 kuliček a vetvička rozmarýnu.

Postup přípravy

Mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle a dáme orestovat na rozpáleny olej poté přidáme nakrájenou na kostičky cibuli a na plátky česnek a maso,orestujeme osolíme přidáme koření(v plátynku at nemusíme lovit kuličky).podlijeme vývarem (500ml)a dusíme do měkka.vytáhneme koření a zamícháme kukuřici.nalejeme do pekáčku a zakryjeme uvařenou br.kaší.(brambory mléko máslo a žloutek)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma