TOPlist


Růžičková kapusta s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lidus83
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta růžičková560
Vepřová kotleta400
Česnek30
Máslo čerstvé10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 4829 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 26 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 11.3 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

Kapustu očistíme spaříme v horké vodě cca tak 10-15 min.pote vytahneme vložíme do panve s z ropuštěnymý máslem a opečeme přidáme česnek a podáváme jako přílohu k opečené kotletce a bramborám

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma