TOPlist


krůtí řízek přírodní

  • Uživatelský recept
  • Autor: Zuzamull
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Krůta bez kůže průměr 1000

Energetická hodnota celkem: 5186 kJ

Bílkoviny (g): 220, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 15 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1297 kJ

Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

grilovací koření

Postup přípravy

krůtí maso - řízek s kýty nasolit, nakořenit a z prudka osmažit z obou stran na oleji, nechat dusit na mírném plameni v pekáčku nebo na pánvi pod pokličkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma