TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kefírová buchta

Zpět
  • Autor: rsedmikova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 káv.lž.sody bikarbony

Energetická hodnota celkem: 13255 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 451, SAFA (g): 19, Cukry (g): 225, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 663 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Všechny sypké suroviny smícháme vč.2 káv.lžiček sody, přidáme kefír a olej. Dobře rozmícháme, nalejeme na plech vyložený peč.papírem a ve vyhřáté troubě pečeme cca 25 min na 180°C

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři