TOPlist


Kefírová buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: rsedmikova
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká300
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Kakao Holandské (v suchém stavu)5
Mléko kefírové nízkotučné500
Vlašské ořechy100

Energetická hodnota celkem: 13255 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 451 SAFA (g): 19 Cukry (g): 225 Vláknina (g): 31 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 663 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22.6 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11.3 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

2 káv.lž.sody bikarbony

Postup přípravy

Všechny sypké suroviny smícháme vč.2 káv.lžiček sody, přidáme kefír a olej. Dobře rozmícháme, nalejeme na plech vyložený peč.papírem a ve vyhřáté troubě pečeme cca 25 min na 180°C

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma