TOPlist


Treska na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: margesimp
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno bílé suché100
Filé z tresky (mražené)200
Cibule50
Paprika červená100
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 1291 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 4


Dochucovadla:

sůl, grilovací koření

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na proužky, osmahneme, osolíme, dáme do pekáčku, na to položíme dvě kostky filé z tresky potřené grilovacím kořením. Zalijeme vínem, a zapékáme 30 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma