TOPlist


Lazaně

  • Uživatelský recept
  • Autor: ZdenkaJ
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně s tukem500
Rajčata konzervovaná400
Olej olivový7
Mrkev100
Máslo čerstvé15
Mouka pšeničná hladká20
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)300
Eidam 30%70

Energetická hodnota celkem: 6501 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 42 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1084 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 9.2 SAFA (g): 7 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

muškát. oříšek, sůl

Postup přípravy

Z masa, rajčat a mrkve připravíme boloňskou omáčku, připravíme bešamel-máslo, mouka, mléko a vrstvíme, posypeme sýrem a upečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma