TOPlist


hop do trouby

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Kypřící prášek do pečiva6
Mouka pšeničná hladká30
Mouka žitná celozrnná30
Javorový sirup15
Kakao na vaření orion - snížený obsah tuku10
Rama Lahodná Máslová příchuť50

Energetická hodnota celkem: 2636 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 11 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 659 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Do hrnku dáme rozpustit máslo, přidáme sirup, vodu, a kakao. Odebereme na polevu a do zbylého přidáme mouku, prášek do pečiva a vejce, to vše dobře promícháme. Do vysypaného pekáče dáme péct. Po upečení propícháme špejlí a polijeme zbylou sklenicí, kterou jsme si odebrali na začátku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma