MAKOVKA
- Uživatelský recept
- Autor: lenkabety
- Porce: 20.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Mák | 250 |
Brambory zimní | 500 |
Mouka pšeničná hrubá | 100 |
Vejce celá průměr | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 13 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 14259 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 127,
Sacharidy (g): 474
SAFA (g): 22
Cukry (g): 278
Vláknina (g): 66
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 713 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 23.7 SAFA (g): 1.1 Cukry (g): 13.9 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
skořice mletá jedna čajová lžíčka
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se