TOPlist


pštrosí vejce

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkabety
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Strouhanka100
Ovesné vločky jemné60
Mleté maso míchané průměr500
Vejce celá průměr220
Cibule50
Česnek10
Mrkev100
Žloutek20
Bílek30

Energetická hodnota celkem: 12365 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 223, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 96 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1546 kJ

Bílkoviny (g): 12.9, Tuky (g): 27.9, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 12 Cukry (g): 3.4 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl,pepř,majoránka

Postup přípravy

uvaříme 4 vejce,dáme mleté maso, vejce,strouhanku,ovesné vločky,cibulu ,česnek ,mrkev ,koření a vytvoříme hmotu,ve které obalujeme půlky oloupaných vajec.Klademe je na plech ,vykladeným pečícím papírem,pečeme asi jednu hodinu.Na maso lze nasypat nakrájenou cibuli.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma