- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Cibule | 60 |
Olej olivový | 20 |
Rajčata | 300 |
Paprika bílá | 200 |
Chilli omáčka sladká | 30 |
Dochucovadla:
pepř, chilli, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 2465 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1233 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 5, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli orestujeme, přidáme pokrájenou papriku a rajčata, krátce podusíme a přidáme steril. fazole. Můžeme ochutit, pepřem a chilli
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.