Rizoto s vepř. masem a zeleninou
- Uživatelský recept
- Autor: mirkapo
- Porce: 5.00
- Doba přípravy (min.): 80
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Mrkev | 120 |
Petržel - kořen | 40 |
Celer řapíkatý | 104 |
Hrášek sterilovaný průměr | 145 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 24 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 600 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 244 |
Eidam 30% | 120 |
Vepřová plec | 510 |
Energetická hodnota celkem: 11557 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 266
SAFA (g): 47
Cukry (g): 54
Vláknina (g): 27
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2311 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 53.2 SAFA (g): 9.4 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 5.4 Sůl (g): 1
Dochucovadla:
paprika, sůl
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se