TOPlist


Rizoto s vepř. masem a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirkapo
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule70
Mrkev120
Petržel - kořen40
Celer řapíkatý104
Hrášek sterilovaný průměr145
Kukuřice sterilovaná průměr150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)24
Voda, minerální vody bez příchutě600
Rýže jasmínová (v suchém stavu)244
Eidam 30%120
Vepřová plec510

Energetická hodnota celkem: 11557 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 266 SAFA (g): 47 Cukry (g): 54 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2311 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 53.2 SAFA (g): 9.4 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 5.4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

paprika, sůl

Postup přípravy

Zpěníme cibulku na oleji, přidáme papriku, opražíme masové kostky, osolíme, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme zeleninu (mrkev, celer, petržel) a propranou rýži. Vaříme cca 15-20min, na závěr přidáme sterilovaný hrášek a kukuřici (jen aby se to prohřálo). Ozdobíme strouhaným sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma