TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celozrnná mrkvová buchta

Zpět
  • Autor: s.pes
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, zázvor - á 1 lžikča

Energetická hodnota celkem: 10067 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 230, SAFA (g): 59, Cukry (g): 107, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 839 kJ

Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Prošlehat žloutky (2) s agávovým sirupem a 2 lžícemi horké vody do husté pěny, postupně přidávat olej. vmíchat směs mouky, PRDOPEČ (nejlépe z vinného kamene), koření, pak nastrouhanou mrkev a nasekané sušené ovoce, nakonec jemně vmíchat sníh z bílků. Péct ve formě (toto množství je vhodné např. do menší dortové formy 18 cm průměr) cca 50 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři