TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sojové šišky s drůbežími játry a zeleninou v zelném listě.

Zpět
  • Autor: marta1954
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,kmín,majoránka... příloha : bramborová kaše a zelný salát

Energetická hodnota celkem: 6264 kJ

Bílkoviny (g): 163, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 127, SAFA (g): 14, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 65, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Do osolené vařící vody dáme kostku bujonu sojovou omáčku , vložíme sójový granulát a vaříme 15 minut. Necháme odstát.Připravíme si drůbeží játra/můžeme namlít/nebo nakrájené na malé kousky,chvilku podusíme zeleninu.Do mísy si dáme vymačkaný granulát,pomletá játra,zeleninu vejce a dochutíme chilli omáčkou,solí,kmínem,pepřem,majoránkou,přidáme namačkaný česnek a najemno nakrájenou cibulku zahustíme trochou strouhanky/nebo solamylem/,vytvarujeme šišky/jako malé šišky sekané zabalíme do zelného listu-předem spařeného ve vařící vodě/ dáme na plech a podlijeme trochou vody,dáme péct do trouby na 180 st.C,pečemeasi 40 min./občas polévat,popř.obrátit aby se zelný list nepálil/. 

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři