TOPlist


Salát z ředkviček, vejce a sýra

  • Uživatelský recept
  • Autor: Milili
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ředkvičky120
Vejce celá průměr110
Bílek105
Eidam 30%100
Hollandia Selský jogurt bílý 50
Hořčice plnotučná průměr2

Energetická hodnota celkem: 2201 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 16 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 734 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl, hořčice, pažitka nebo jarní cibulka

Postup přípravy

Ředkvičky nastrouháme na jemno, uvařená vejce a tvrdý sýr nastrouháme nahrubo. Přidáme nasekanou jarní cibulku nebo pažitku, bílý jogurt, trochu hořčice a sůl.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma