TOPlist


Vepřová Dušená kýta po znojemsku, rýže, hlávkový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Nininka
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta90
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3
Cibule15
Okurka nakládačka20
Mouka pšeničná hladká5
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)50
Salát hlávkový100

Energetická hodnota celkem: 1544 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, drcený kmin, nekalorické sladidlo, ocet

Postup přípravy

Maso naklepeme, mírě osolíme, opepříme, Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, plátky masa opečeme z obou stran, okmínujeme, zalijeme vodou a dusíme. Během dušení přisypeme na kostičky pokrájenou kyselou okurku. Měkké maso vyjmeme, štávu zahustíme moukou a dobře ji provaříme.Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma