TOPlist


bulgurové rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: s.pes
  • Porce: 13.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr 200
Bulgur (v suchém stavu)180
Cuketa315
Chřest230
Pór40
Cibulka jarní40
Máslo čerstvé7
Olej olivový8
Voda, minerální vody bez příchutě900

Energetická hodnota celkem: 4828 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 160 SAFA (g): 8 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 42 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 12.3 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma