TOPlist


gulas s fazoli a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: amarlis
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta200
Fazole (v suchém stavu)160
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40
Cibule60
Paprika zelená160
Rajčata 200
Mouka pšeničná bílá20

Energetická hodnota celkem: 5640 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 131 SAFA (g): 11 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1410 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 32.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

mleta paprika,gulasove koreni,sul

Postup přípravy

60g cibule orestujeme na 40ml oleje pridame 200g masa z kyty nechame maso zatahnout pridame 1lzici gulasoveho koreni apapriky pridame predem namocene fazole 160g a dusime do mekka .Pred dokoncenim pridame150g zelene papriky a o neco pozdeji 200g rajcat uvarime do mekka nakonec pridamme 5g tm.jisky a osolme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma