TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka fazolová s gombazeckou klobásou

Zpět
  • Autor: libusesp
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,vegeta,majoránka,ocet

Energetická hodnota celkem: 8705 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 97, Sacharidy (g): 202, SAFA (g): 43, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 871 kJ

Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 20.2, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Den předem si fazole namočíme. Na druhý den vodu s fazolí slejeme, propláchneme a nalejeme čistou vodu. Fazole mírně osolíme a dáme vařit do měkka. V půlce vaření přidáme kořenovou zeleninu a na kousky nakrájenou klobásu. Když jsou fazole měkké , vyndáme zeleninu a polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Necháme asi 20 minut provařit a nakonec polévku dochutíme solí, pepřem,vegetou, majoránkou a octem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 07. 2015 15:37
Postrádam tuk,nebo máslo.Nebo tu uzeninu orestovat.Jak to může chutnat.Nebo co ????

Naši partneři