TOPlist


Salát Nicoise

  • Uživatelský recept
  • Autor: miroslawa
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené100
Tuňák v oleji60
Olej olivový3
Hořčice kremžská průměr3
Ocet Balsamico2
Vejce celá průměr55
Fazolky50
Salát hlávkový50
Rajčata Cherry50
Olivy černé25

Energetická hodnota celkem: 1665 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 5 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Uvařte brambory tak, aby byly měkké, ale nezačaly se ještě rozpadat. Fazolové lusky mezitím našikmo nakrájejte na kousky a přidejte k bramborům – na uvaření jim stačí osm minut. Olej z tuňáka slijte do misky, přimíchejte k němu olivový olej, ocet, hořčici a majonézu, dochuťte solí a pepřem. Prošlehejte, aby vznikl krémový dresink. Brambory, fazole, cherry rajčata, na hniličko uvařená vejce, kousky listového salátu, tuňáka a olivy smíchejte a vše pokapejte dresinkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma