TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Červená čočka s rýží

Zpět
  • Autor: SvAPi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Česnek, sůl, majoránka, kečup nebo protlak

Energetická hodnota celkem: 4865 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 210, SAFA (g): 1, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1216 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 52.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Do hrnců si dáme vařit rýži a červenou čočku. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na půlměsíčky - pokud máte rádi papriku, přidejte i červenou papriku. Cibuli osmahneme na pánvi, přidáme k ní rajčata (případně s paprikou) a necháme chvilku restovat. Jakmile se z rajčat stane "kašovitá" směs, hodíme do pánve i uvařenou červenou čočku. Dochutíme trochou kečupu, nebo rajčatového protlaku, přidáme majoránku, sůl a česnek.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři