TOPlist


Kuře na žampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žampiony400
Kuřecí prsa bez kůže500
Hořčice plnotučná průměr15
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Cibule120
Hotová jíška (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 4510 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 15 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 902 kJ

Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 9.6 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4.6 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián, kmín

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma