TOPlist


Jablečný puding

  • Uživatelský recept
  • Autor: Basty
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

jablka oloupaná a nakrájená, 1/2 citronu, cukr, vanilkový puding, šp. skořice, piškoty

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dětské piškoty Marila8
Jablka800
Citrony20
puding Amylon74
Cukr průměr40
Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia)200

Energetická hodnota celkem: 4556 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 237 SAFA (g): 6 Cukry (g): 172 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 570 kJ

Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 29.6 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 21.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka rychle rozvařit, přidat šťávu z necelé 1/2 citronu, podle potřeby dosladit cukrem nebo jiným sladidlem, přidat pudingový prášek rozmíchaný v trošce vody a povařit cca 1min. Do malých misek (varných sklenic) dát 5 piškotků a zalít jablečnou hmotou. Lze dozdobit zakysanou smetanou nebo hustším bílým jogurtem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma