- Autor: mila.matejkova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 600 |
Cibule | 100 |
Brambory (syrové) | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 8 |
Smetana do omáček 19% | 250 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Dochucovadla:
sůl, kari, zázvor
Energetická hodnota celkem: 6977 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1395 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 17, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.