TOPlist


Tuniakový šalát s bulgurom

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur varený170
Rajčata 240
Okurka salátová110
Cuketa120
Bílek70
Tuňák ve vlastní šťávě120
Olej olivový6
Citronová šťáva6
Sůl3

Energetická hodnota celkem: 2094 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 524 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

bylinková soľ

Postup přípravy

Bulgur uvaríme a necháme vychladnúť. zeleninu nakrájame, pridáme tuniaka vo vlastnej šťave (vodu zlejeme), nadrobno nakrájané na tvrdo uvarené bielko a bulgur. zaleje olivovým olejom a šťavou z jedného citróna. Pridáme bylinkovú soľ a petržlenovú vňať. Dobrú chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma