TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hruškový koláč s čokoládou

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 100
  • Uživatelský recept
  • Porce: 50.00

Ingredience

Dochucovadla:

vinný kameň

Energetická hodnota celkem: 28285 kJ

Bílkoviny (g): 191, Tuky (g): 380, Sacharidy (g): 629, SAFA (g): 144, Cukry (g): 401, Vláknina (g): 113, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 566 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Hrušky očistíme, a dáme do vody s citrónovou šťavou. Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu. Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Múku zmiešame s vinným kameňom a najemno posekanými mandľami. Postupne do źĺtok zapracujeme vychladnutú čokoládu, múku a mandle. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka zapracujeme do cesta. Cesto dáme na vymastený a vysypaný plech. Husto posypeme nadrobno nakrájanými hruškami, orechmi a zľahka popritláčame. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C asi tak 45min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři