TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

RAW koláč - vegan

Zpět
  • Autor: Bereniqa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Mnozstvi surovin vychytate sami, nekdo ma radeji vic datle, nekdo vic kokosu, nekdy jsou datle vice vodnate, nekdy ne, nekdo ma rad misto mandli vlasske, nekdo vubec orechy nechce. Delala jsem i bez orechu, ale pro zmenu do malych tartaletek, vypadaly uza

Energetická hodnota celkem: 8616 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 116, Sacharidy (g): 224, SAFA (g): 43, Cukry (g): 173, Vláknina (g): 50, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1077 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 21.6, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Datle a mandle predem namocime, klidne pres noc. Pote scedime, hodime do mixeru, umixujeme datle, mandle, pridame kokos, kakao, med nebo avokadovy sirup. Hmotu natlacime do formy. Pak rozmixujeme avokade, kakao a med, mixujeme do peny (delala jsem tycovym mixerem). Na korpus dame banany, pak avokadovou penu. A pak uz jen do lednice, aby se to pekne propojilo. Kdyby byla hmota na korpus moc hrudkovita, klidne pridejte trochu vody co zbylo z namocenych datli ci mandli.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři