TOPlist


špagety s tuňákem, porkem a hlívou

  • Uživatelský recept
  • Autor: svataj
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)600
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibulka jarní40
Pór120
Hlíva ústřičná250
Tuňák ve vlastní šťávě350
Smetana na vaření 12%250
Česnek7
Parmezán 25%20

Energetická hodnota celkem: 13623 kJ

Bílkoviny (g): 179, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 472 SAFA (g): 30 Cukry (g): 41 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2271 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 78.7 SAFA (g): 5 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

na cibuli porek, hlívu a tuňáka z konzervy, osolit, opepřit, zalít smetanou, přidat česnek a bazalku, nakonec trochu parmezanu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma