TOPlist


Celerová "čína"

  • Uživatelský recept
  • Autor: cardigan
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva600
Rýže parboiled (v suchém stavu)120
Olej olivový25
Cibule250
Sójová omáčka30
Vlašské ořechy30
Zázvor20

Energetická hodnota celkem: 5593 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 198 SAFA (g): 6 Cukry (g): 64 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1864 kJ

Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 66 SAFA (g): 2 Cukry (g): 21.3 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

balsamico , mletý kmín, pepř, sojová omáčka,sůl

Postup přípravy

- cibuli nakrájet na půlkolečka, celer nastrouhat na hrubo, zázvor na jemno, uvařit rýži zvlášť, na velké pánvi na oleji osmažit do zlatova cibuli, přidat celer, zázvor a také osmažit , ochutit sojovou omáčkou, osolit, okořenit, zakápnout troškou balsamika, přidat rozlámané ořechy a smíchat s rýží. Lze přidat podle chuti s celerem i trochu nastrouhané mrkve, kousky marinovaného tofu, opečených jater nebo kuřecích psou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

14. 10. 2015 20:08

Veve12

To vypadá skvěle. Určitě ochutnám :-)

14. 10. 2015 19:30

IrenaM

celer miluju a zaujala mě kombinace se zázvorem a ořechy :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma