TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celerová "čína"

Zpět
  • Autor: cardigan
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

balsamico , mletý kmín, pepř, sojová omáčka,sůl

Energetická hodnota celkem: 5593 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 198, SAFA (g): 15, Cukry (g): 64, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1864 kJ

Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21.3, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

- cibuli nakrájet na půlkolečka, celer nastrouhat na hrubo, zázvor na jemno, uvařit rýži zvlášť, na velké pánvi na oleji osmažit do zlatova cibuli, přidat celer, zázvor a také osmažit , ochutit sojovou omáčkou, osolit, okořenit, zakápnout troškou balsamika, přidat rozlámané ořechy a smíchat s rýží. Lze přidat podle chuti s celerem i trochu nastrouhané mrkve, kousky marinovaného tofu, opečených jater nebo kuřecích psou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 10. 2015 20:08
To vypadá skvěle. Určitě ochutnám :-)
14. 10. 2015 19:30
celer miluju a zaujala mě kombinace se zázvorem a ořechy :-)

Naši partneři