- Autor: rejmonova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 180 |
Rajčata Freshona konzervovaná | 800 |
Olej olivový | 10 |
černá čočka | 400 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
saturejka, sůl
Energetická hodnota celkem: 6759 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 209,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1127 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
černou čočku uvařit podle návodu, k vaření přidat saturejku na olivovém oleji zpěnit cibulku, přidat pórek, lehce osmahnout, přidat rajčata a prohřát osolit, opepřit, přidat bylinky podle chuti (oregáno, bazalka, libeček) promíchat s uvařenou čočkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.