Bramboračka domácí
- Uživatelský recept
- Autor: KrejcikovaGabriela
- Porce: 7.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 1800 |
Brambory (syrové) | 360 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 120 |
Kedlubna | 90 |
Pór | 50 |
Paprika červená | 100 |
Cibule | 20 |
Česnek | 5 |
Máslo čerstvé | 60 |
Mouka kukuřičná | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6537 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 212
SAFA (g): 35
Cukry (g): 52
Vláknina (g): 28
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 934 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 30.3 SAFA (g): 5 Cukry (g): 7.4 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2.3
Dochucovadla:
bylinková sůl, podravka,bylinky do polévky, bylinkové máslo, medvědí česnek, libeček, majoránka
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se